Youtube

Top10: Ταξιδιωτικοί προορισμοί

Οι 10 αγαπημένοι μας ταξιδιωτικοί προορισμοί, εσωτερικού και εξωτερικού, εν μέρει όπως τους ζήσαμε και εν μέρει όπως θα τους περιέγραφε on camera ο σπουδαιότερος ταξιδευτής όλων των εποχών, ο Ευτύχαρος ο Μπλέτσας.

Τα 10 αυτοκίνητα της ζωής μας

Τόσα αξιωθήκαμε. Άλλα τα επιλέξαμε, άλλα μας επέλεξαν εκείνα. Τα τιμούμε όλα, γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με μεγάλο κομμάτι της ζωής μας… ντάξει, τα MX5 λίγο παραπάνω, μια και ήταν ένα μικρό όνειρο ζωής που -ευτυχώς- εκπληρώθηκε.

Top 10: Οι ταινίες που μας μίλησαν

Δεν είναι «οι καλύτερες». Δεν υπάρχουν, άλλωστε, «καλύτερες» ταινίες. Είναι αυτές που μας συγκίνησαν, αυτές που μας απογείωσαν, αυτές που μας λύγισαν. Είναι αυτές που τις στιγμές τους θα κουβαλάμε για πάντα μέσα μας, να, όπως το «O Captain! My Captain!» από τον «Κύκλο των χαμένων ποιητών».

Η ανίκητη 11άδα

Η ομάδα της καρδιάς μας παίζει 4-2-3-1, έχει πάγκο και προπονητή μεγατόνων και, παρότι δεν διαθέτει κλασικό «κόφτη», δεν χάνει από κανέναν. And we dare you, we double dare you μαδαφάκας, να βρείτε ομάδα να μας κοντράρει στα ίσια.

Οι 10 ωραιότερες γυναίκες των 80s

Η δεκαετία του κιτς και της βάτας είχε να δώσει πολλές υπέροχες γυναίκες, που στοίχειωσαν (με την καλή έννοια) τα όνειρά μας και τροφοδότησαν τη φαντασία μας για χρόνια (κάποιοι φίλοι μας, λένε, μέχρι σήμερα, για κάποιες). Εμείς διαλέξαμε τις 10 που μας συγκίνησαν περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Top 10: Οι αγαπημένες μας ξένες σειρές

Οι γνώμες ξέρετε σαν τι είναι, τα ‘χει πει ο Κλιντ εδώ και χρόνια. Αυτή είναι η δική μας για τις ξένες σειρές που έχουμε δει. Our two cents, που λένε και στο χωριό μας. Διαφωνείστε ελεύθερα, καταγράψτε τις απόψεις σας, προσπαθήστε -ωστόσο- να μην ζαλίσετε καλαμπαλίκια στα σχόλια, τύπου «Καλά, πώς είναι δυνατόν να ξεχάσατε την (τάδε) σειρά;». Είναι.

Μακ Πάπας: the uncut version

Όσα δεν χώρεσαν στην μυθική εκείνη εκπομπή. Μας ευχαριστείτε αργότερα.

Γυναικεία γκρίνια στις διακοπές

Κανείς, ποτέ δεν τη γλύτωσε. Πάει πακέτο με τις ζευγαροδιακοπές, σου κάνει τα νεύρα πουρέ και -φυσικά- δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί ο τρόπος να την αγνοήσεις ή να την παρακάμψεις. Κουράγιο.

Οδήγηση στην Αθήνα: Καλωσήρθατε στην κόλαση

Ένα επεισόδιο με πολλά, απολύτως απαραίτητα μπινελίκια, προς τα πρωτόζωα που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν στον δρόμο.

Έρωτας εξ’ αποστάσεως

Οι έρωτες του καλοκαιριού ξεθυμαίνουν το φθινόπωρο; Όχι απαραίτητα, αλλά αλήθεια είναι ότι για να κρατήσεις ζωντανή μια σχέση από απόσταση θα χρειαστούν πολλά περισσότερα απ’ όσα το messenger και το viber μπορούν να σας δώσουν.

Μια ζωή διακοπές

Η εξέλιξη των διακοπών στη ζωή του ανθρώπου. Από τις διακοπές της παιδικής ηλικίας με τους γονείς στις πρώτες διακοπές ανεξαρτησίας κι από κει στις «ώριμες» διακοπές του γονιού, μέχρι τα λασπόλουτρα του συνταξιούχου στην Αιδηψό. Όχι εμείς, κάτι θειάδες μας…

Τσιγάρο ατέλειωτο

«Καταραμένος» σύντροφος ετών. Το τσιγάρο έχει τη δική του ιστορία, η οποία εξελίσσεται παράλληλα με τη ζωή του καπνιστή. Μέχρι πότε; Μέχρι τη συνειδητοποίηση πως ό,τι μας δένει στα παλιά είναι οι κακές συνήθειες. Μέχρι να δούμε καθαρά πως δεν ειν’ αργά γι’ αλήθειες.

Scroll to top