Υπαρχουν δυό είδη ανθρώπων: Εμεις που φτερνιζόμαστε και μας ακούν ως το Εκουαδόρ κι αυτοί που κάνουν ένα “ατούκου” και ζητάνε και τριψήφιο.
Δεν πιστευα στους εξωγηινους μεχρι τη μερα που ημουν στο beach bar με 40 βαθμους και ο αλλος παρηγγειλε Νες γλυκο με γαλα.
Καθε φορα που μια γυναικα βαζει το τσιγαρο στραβα στο στομα και μιλαει νταλκαδιασμενη, ο Χαλκ Χογκαν φτυνει το δαχτυλακι του και γυριζει σελιδα στο Cosmopolitan.
Όταν ο Αδάμ ένιωθε μοναξιά και ζήτησε από τον Θεό σύντροφο, αυτός πήρε ένα πλευρό από τον Ντέρεκ Μπόατενγκ και έφτιαξε την Έυα.
Όλοι εμείς oi Σαμουράι ξενερώνουμε αφάνταστα όταν πρέπει να κάνουμε Χαρακίρι, γιατί στο τέλος θα πρέπει να πλύνουμε και να γυαλίσουμε το σπαθί μας.
Αν και ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, όλοι μας -την πρώτη φόρα που επιλεγήκαμε τυχαία από το κοινό σε παράσταση πρωτοεμφανιζόμενου μάγου για το νούμερο που μας κόβει στην μέση με τον τροχό- στην πραγματικότητα όντως μας σφαγιάζει, αλλά στο τέλος προσποιούμαστε τους ζωντανούς για να μην χαλάσουμε το νούμερο αλλά και για να μην του καταστρέψουμε την καριέρα.
Όλοι μας περιμένουμε το τρίτο βιβλίο του Όμηρου, για να ολοκληρωθεί επιτελους η τριλογία και να ξεκινησει τα prequel.
Η έκφραση “θα κλάψουνε μανούλες” πρωτοειπώθηκε όταν ο Παπακαλιάτης αποφάσισε να αλλάξει ηλικιακό target group.
Oλοι, μετά το τελος της Ιλιαδας και της Οδυσσειας, περιμεναμε απο τον Ομηρο και ενα τριτο βιβλιο με το backstage απο το γυρισμο του Μενελαου και της Ωραιας Ελενης στη Σπαρτη και τα μπινελικια που θα της εχωνε, καθως και με extra σκηνες της Ιλιαδας. Ο Ομηρος ομως ηταν κατηγορηματικα αντιθετος, λεγοντας πως δεν ηθελε να ξεχειλωσει το story…
Σε όλους μας ήρθε μια ξινίλα όταν για πρώτη φορά φάγαμε τις τελίτσες από το PACMAN. Ευτυχώς την κατάσταση έσωσε η γεύση του blue curacao, την οποία κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα είχε το φαντασματάκι όταν γίνεται μπλε